Aluminium profielen

 

Aluminium profielen zijn verkrijgbaar bij de Metaalwinkel. De aluminiumprofielen zijn voor een breed scala aan toepassingen inzetbaar. Het te kiezen metaal is afhankelijk van het doel van het profiel. U zult hierbij rekening moeten houden met de duurzaamheid, gewicht, uitstraling, vorm, prijs, corrosiebestendigheid, hardheid, beperkingen en mogelijkheden van het materiaal.

 

 

 

 

 

 

 

Uw materiaal op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!”.

 

Bekijk direct de online catalogus pagina van Aluminium profielen.

 

Assortiment profielen

De Metaalwinkel heeft een breed assortiment aan aluminium profielen. Hieronder een overzicht van de profielen die de Metaalwinkel levert.

 

 

Aluminiumprofiel bewerkingen

U kunt bij ons terecht voor al uw aluminiumprofiel bewerkingen. Hieronder een overzicht van de bewerkingen die wij direct vuur u kunnen uitvoeren terwijl u wacht!

  

 

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u uw idee indienen. U kunt u uw idee mailen naar info@metaalwinkel.nl of langs brengen in één van onze filialen. Wij wensen u veel creativiteit toe.

 

Toepassingen aluminiumprofielen

Heeft u een idee voor de toepassing van uw profielen. Bespreek het met één van onze medewerkers en wij kijken naar de haalbaarheid van uw toepassing.

 

  • Afwerkprofielen; tafelrandprofielen, trapkantprofielen, drempels, kasten, vloeren, daken, douche, keuken, condensprofielen, dubbelcondensprofielen en dorpelprofielen
  • Systeem- en interieurprofielen; dakrandprofielen, prijskaartprofielen, railprofielen, glaslatten, roldeurprofielen, schuifdeurprofielen
  • Constructieprofielen; carrosserieprofielen, aquariumprofielen, terrariumprofielen, raamprofielen
  • Etc.

 

home > Producten > Aluminium > Aluminium profielen en systemen

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Onze producten

Onze producten:

nieuw!

nieuw!

METAALWINKEL logo