Productontwikkeling

 

Bij de Metaalwinkel verkopen wij niet alleen losse onderdelen, maar nemen wij ook projecten aan! Bij de Metaalwinkel kunt u langs komen met uw idee. Uw idee wordt omgezet naar een technische tekening en uiteindelijk naar het gerealiseerde project. 

 

industrie, bedrijf & particulier

home > ENGINEERING

Onze klanten

Onze medewerkers helpen u graag met het ontwikkelen van uw idee!​

Schets van de klant met uitleg van het probleem met zijn jacuzzi.

Gratis technische tekening van onze ingenieurs

Resultaat!

Wij helpen graag zowel bedrijven als particulieren!

 

Metaalwinkel heeft al vele projecten gerealiseerd, denk hierbij aan tubebarriers, kunstobjecten, vuurkorven, taxi reclame stands, een schouw en nog veel meer andere op maat gemaakte projecten. Kijk eens in ons portfolio om meer opdrachten te zien.

 

 

Hoe verloopt het proces?

 

Eerst wordt er besproken hoe u het project voor u ziet en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. 

Een technische tekening zal voor u gemaakt worden. Wij zullen u vrijblijvend adviseren en een offerte voor u opstellen.​

Mocht u na de eerste kennismaking kiezen voor Metaalwinkel voor uw project, gaan wij gelijk met uw opdracht aan de slag. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en beginnen met het ontwikkelen van de technische tekening. U kunt hier nog aanpassingen in het project maken.​

Het project is nu gerealiseerd. U wordt hiervan op de hoogte gesteld. Het kan nu geleverd worden of u kunt het ophalen in 1 van de vestigingen van Metaalwinkel.​ Metaalwinkel is gevestigd in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. 

METAALWINKEL logo

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Metaalwinkel WhatsApp