Bandzaagmachine

 

De bandzaagmachine, ook wel ijzerzaag genoemd is voor het afkorten van ferro- en non-ferro metalen. De bandzaag beweegt schuin van boven naar beneden en de zaagdruk is hydraulisch instelbaar. Het verstekzagen met de bandzaagmachine gebeurt zo nauwkeurig dat het zaageinde naadloos aansluit op het volgende verstek. Zo kunnen rechthoekige of andere vormen en frames precies op maat worden gemaakt.

 

De nauwkeurigheid van de bandzaagmachine blijft behouden doordat zowel de zaagdruk, de zaagsnelheid als de daalsnelheid, afzonderlijk aangestuurd worden.

Dit gebeurt in combinatie met automatische smering en koeling.

 

De horizontale bandzaag kan zaagsnedes aan van 1 mm tot en met 200 * 257 mm in massief, kokers en profielen. Er kan er in iedere gewenste hoek gezaagd worden vanaf 30° tot en met 120°.

 

Metaalbewerking is één van de specialiteiten van de Metaalwinkel. Uw materiaal professioneel op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!” Doordat wij uit voorraad leveren zijn er geen lange wachttijden.

 

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u uw idee mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010-414 83 81​.

home > mETAalbewerking > Bandzaagmachine

Metaalbewerkingen

Metaal bewerkingen:

METAALWINKEL logo

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Metaalwinkel WhatsApp