home > Over metaalwinkel> CORONA VIRUS

 

Beste klant,

 

Wij blijven open!

Ook in deze, voor iedereen buitengewoon moeilijke , omstandigheden kunt u voor uw bestellingen nog steeds bij de Metaalwinkel terecht. We houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen getroffen voor een veilige werkomgeving, en zo verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Gezondheid en veiligheid voor zowel u als klant als voor onze medewerkers staan daarbij voorop. 

 

De mogelijkheden in de huidige situatie zijn: 

 

  • U kunt uw aankopen fysiek doen in onze winkel en deze direct meenemen;
  • U kunt uw materiaal telefonisch of per email bij een van onze filialen bestellen en daarna zelf afhalen of laten bezorgen; of
  • U kunt uw bestelling online plaatsen via en daarna zelf afhalen of laten bezorgen. 

 

De e-mailadressen per filiaal zijn; utrecht@metaalwinkel.nl, amsterdam@metaalwinkel.nl en info@metaalwinkel.nl voor Rotterdam.

 

Om de verspreiding van het virus te voorkomen nemen ook bezorgpartners PostNL en DHL extra maatregelen. Zij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en netjes afgeleverd wordt. Echter de pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger zet de zending op de grond klaar en houdt vervolgens een afstand van 1.5 meter en vermijdt hiermee fysiek contact. 

Let wel: U kunt ook nog steeds spoedbestellingen aanvragen die dan worden geleverd door onze eigen bezorgdienst!

 

Ook het winkelen gaat in deze tijd anders dan normaal. De Metaalwinkel hanteert daarbij de volgende richtlijnen:

 

  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Plaats dan uw bestelling via onze website: www.metaalwinkelonline.nl
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel. Houd in de winkel 1.5 meter afstand van elkaar en van onze medewerkers, ook vóór de winkel.
  • We hanteren een maximaal aantal klanten in de winkel. Houd u hieraan en volg de instructies van onze medewerkers op.
  • Betaal bij voorkeur contactloos, met PIN of je smartphone.

 

We rekenen hierbij op uw begrip en hopen u hiermee zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Alleen samen, medewerkers en klanten, kunnen we dit aan. Als u speciale wensen heeft met betrekking tot uw bestelling horen wij dit graag. We houden u op de hoogte van eventuele veranderingen. Maar vooral: blijf gezond en hou vol!!

 

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Metaalwinkel

Over Metaalwinkel:

METAALWINKEL logo
Metaalwinkel WhatsApp