METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

 

De Metaalspecialist - De metaalwinkel

 

 

 

​De Metaalwinkel is dé specialist in Metalen. Onze ingenieurs krijgen dagelijks uiteenlopende opdrachten binnen. Heeft u een idee of uitdagend project? Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Deze week behandelen wij “De Metaalwinkel”

 

Waarom de Metaalwinkel?

De Metaalwinkel is dé specialist in metalen. De Metaalwinkel richt zich op de verkoop van metalen, bewerkingsservice en productontwikkeling. De Metaalwinkel heeft inloopmagazijnen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij leveren aan bedrijven en particulieren.

 

U kunt bij ons terecht voor de volledige begeleiding van uw project. Wij ontzorgen u! U hoeft geen technische kennis te hebben om uw idee om te zetten in een plan.

 

Wij voeren metaalbewerkingen uit terwijl je wacht. Heb je een vraag over de eigenschappen van het materiaal, een oppervlaktebehandeling of altijd al eens willen meekijken met een metaalbewerker? Hoe werkt nu precies een Lintzaag? Hoe wordt plaatmateriaal precies op maat uitgesneden? Je komt bij ons in een ambachtelijke omgeving terecht waar je antwoord krijgt van de metaalspecialist op al je vragen. Erg leuk en interessant om te zien hoe de metaalspecialist laswerkzaamheden, zaagsneden of metaal ombuigt.

 

Naast metalen leveren wij ook kunststoffen, magneten, rubbers, veren, gereedschappen en nog veel meer. Je kunt bij ons terecht voor al je klusmateriaal.

  

 

 

Wij ontzorgen je van jouw project!

Onze ingenieurs helpen je jouw idee om te zetten in een daadwerkelijk plan. Je kunt bij ons zonder technische kennis, snufjes of tekeningen aankomen. Na het bespreken van je idee werkt de ingenieur het plan uit in ons 3D-tekenprogramma. Jouw idee wordt geheel vrijblijvend in 3D gevisualiseerd. Met deze gratis technische tekening kan de Metaalwinkel verder aan de slag. Nu hebben wij inzichtelijk welke materiaal onderdelen u nodig heeft, welke maatvoeringen er gebruikt worden etc. Na jou akkoord kan de productie van start gaan.

 

Productontwikkeling

Onze ingenieurs hebben in de loop der jaren enkele gepatenteerde producten ontwikkeld. Een van deze producten is Topclamp. Topclamp is een aluminium bouwsysteem met strak design en bestaat uit profielen, buiskoppelingen en accessoires. Onze ingenieurs hebben een verbinding ontwikkeld die het mogelijk maakt om de aluminium profielen en buiskoppelingen met slechts 1 stelbout te verbinden. Waar normaal gesproken minimaal 2 schroeven of stelbouten nodig zijn kan de verbinding met de Topclamp verbinder met slechts 1 stelbout worden verbonden.

 

De Topclamp verbinder zorgt ervoor dat uw constructie in een razend tempo kan worden opgebouwd en weer worden afgebouwd. De snelle montage en demontage en het strakke design maakt Topclamp zeer geschikt voor beursstands die hergebruikt moeten worden. Je hebt minder zorg aan verloren schroeven, stoeit minder met de afbouw van uw constructie en bespaart tot wel 2 x zoveel tijd tijdens het afbouwen.

 

Lassen van metaal
METAALWINKEL logo

This is a mockup. Publish to view how it will appear live.