home > Producten > Gasflessen

Gasflessen / gascilinders

De gasflessen worden gebruikt om MIG/MAG en TIG te lassen. Je kunt er aluminium, staal, koper en RVS mee lassen. Deze gassen in de gasflessen zijn beschermgassen, dit is nodig om het smeltbad te beschermen tijdens het lasproces. Daar het beschermgassen zijn kunnen de flessen makkelijk (horizontaal) worden vervoerd.

 

Soorten gassen leverbaar

De volgende gassen zijn bij ons leverbaar. De gassen zijn te bestellen in 5,10, 20 en 50 liter.

 

  • Argon
  • Menggas

 

Argon

Met het Argon gas kan je MIG/MAG en TIG mee lassen. MIG/MAG methode is geschikt om aluminium te lassen. TIG methode is geschikt om aluminium, RVS, koper en staal te lassen. Het gas in de gasfles bestaat uit 100% Argon.

 

Menggas

Met Menggas kan je MIG/MAG mee lassen en is geschikt om staal te lassen. Het gas in de gasfles bestaat uit 85% Argon en 15% C02.

 

De Metaalwinkel hanteert een ruilsysteem met de gasflessen van het merk Supergas. Wanneer u uw oude gasfles van het merk Supergas (niet ouder dan 10 jaar) inlevert, dan betaalt u alleen de vulling van de nieuwe gasfles. Wanneer u nog niet over een gasfles beschikt is het ook mogelijk deze bij ons af te nemen. Het is alleen mogelijk om de 10l en 20l gasflessen bij ons te in te ruilen.

 

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u uw idee mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 - 414 83 81.

 

Onze producten

Onze producten:

nieuw!

METAALWINKEL logo

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Metaalwinkel WhatsApp