Geperforeerde platen

 

Geperforeerde platen zijn verkrijgbaar bij de Metaalwinkel. De geperforeerde plaat is bij de Metaalwinkel verkrijgbaar in diversen metalen, waaronder aluminium, staal, roestvrijstaal (RVS), messing en sendzimir.  

 

Tevens is er een ruim aanbod perforaties. De Metaalwinkel biedt ronde perforatie, vierkante perforatie, ruitperforatie, klaverbladperforatie, klaverblad, gat perforatie en sleufperforatie aan. Voor vrijwel alle metalen zijn de variaties aan perforaties mogelijk met uitzondering van de sleufperforatie, deze perforatie is alleen te verkrijgen in aluminium.

 

Uw materiaal op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!” Doordat wij uit voorraad leveren zijn er geen lange wachttijden.

 

Bekijk direct de online catalogus pagina van Geperforeerde platen. 

 

 

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u uw aanvraag indienen. U kunt uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 - 414 83 81.

 

Blinde rand

Bij geperforeerde platen dient u rekening te houden met een blinde rand over de lengte van de plaat. Dat betekent dat de perforaties niet tot aan de randen van de platen zijn geplaatst. Het is mogelijk dat de platen rondom een blinde rand hebben. Dit ligt aan het productiesysteem dat wordt gehanteerd. Houdt u er rekening mee dat iedere producent een ander productieproces hanteert.

 

Steek afstand

De afstand tussen de twee gaten (of ruiten, klavers etc.) gerekend vanuit het hart van de gaten wordt aangegeven met de term “steek”. Deze steek kan 3 mm tot 20 mm worden opgemaakt. Bij geperforeerde platen wordt tevens aangegeven wat de lichtdoorlaatbaarheid is van de platen. Kijk voor alle afmetingen en percentages op de online catalogus van geperforeerde plaat.

 

Decoratie panelen

Naast het gebruikelijke aanbod, bieden we nu ook drie dimensionaal aluminium geperforeerde platen aan! Dit zijn decoratieve platen die in combinatie met licht waanzinnige effecten creëert.

 

home > Producten > Geperforeerde platen

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Onze producten

Onze producten:

nieuw!

nieuw!

METAALWINKEL logo

This is a mockup. Publish to view how it will appear live.