Geperforeerde platen

 

Een geperforeerde plaat is een metalen plaat met geperforeerde gaten. Deze metalen platen worden gebruikt in toepassingen waarbij luchtdoorlatendheid van belang is, maar ook voor decoratieve doeleinden. Geperforeerde platen zijn bij de Metaalwinkel verkrijgbaar in diverse soorten metaal: aluminium, staal, roestvrijstaal (RVS), messing en sendzimir.  

 

De Metaalwinkel heeft een ruime keuze in soorten perforaties. Voor vrijwel alle metalen zijn deze variaties in perforatie mogelijk. Een uitzondering is de sleufperforatie, deze perforatie is alleen te verkrijgen in aluminium. Hieronder de soorten perforaties die mogelijk zijn:

 

  • Ronde perforatie 
  • Vierkante perforatie 
  • Ruit perforatie
  • Klaverblad perforatie
  • Klaver met gat perforatie
  • Sleufperforatie

 

Uw materiaal op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!” Doordat wij uit voorraad leveren zijn er geen lange wachttijden.

 

Bekijk direct Geperforeerde platen in onze online winkel. Als de gewenste perforatie of afmeting niet in de winkel staat, kunt u deze altijd apart aanvragen.

 

 

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 - 414 83 81.

 

Blinde rand

Bij geperforeerde platen dient u rekening te houden met een blinde rand over de lengte en/of breedte van de plaat. Dit betekent dat de perforaties niet tot aan de randen van de metalen plaat zijn geplaatst. Het is mogelijk dat de platen rondom een zogenaamde blinde rand hebben. Dit ligt aan het productiesysteem dat wordt gehanteerd. Houdt u er rekening mee dat iedere producent een ander productieproces hanteert.

 

Steek afstand

De afstand tussen twee gaten (of ruiten, klavers etc.) gerekend vanuit het hart van de perforatie wordt aangegeven met de term “steek”. Deze steek is mogelijk van 3 mm tot 20 mm. Bij geperforeerde platen wordt tevens aangegeven wat de lichtdoorlaatbaarheid is van de plaat. Kijk voor alle afmetingen en percentages op de online catalogus van geperforeerde platen.

 

Decoratie panelen

Naast het gebruikelijke aanbod, bieden we nu ook drie dimensionaal aluminium geperforeerde platen aan! Dit zijn decoratieve platen waarbij de perforatie in combinatie met licht waanzinnige effect creëert.

 

home > Producten > Geperforeerde platen

Onze producten

Onze producten:

nieuw!

METAALWINKEL logo

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Metaalwinkel WhatsApp