Binnenkort high-tech 3D-printer van de Metaalwinkel​

3D-printer

De hoogwaardige industriële high-tech 3D-printer zorgt ervoor dat wij spoedopdrachten en seriewerk nog sneller en eenvoudiger kunnen produceren. Binnen enkele dagen heeft u uw geheel nieuw ontwikkelde eindproduct al in huis! Door deze nieuwe techniek kunt u met onbeperkte vormvrijheid uw eigen ontwerp door onze ingenieurs laten ontwikkelen en produceren.

 

Wat vroeger technisch onmogelijk was, doen wij nu wel!

Door onze specialistische kennis over verbinden en het maken van koppelsystemen zijn de engineeringsmogelijkheden met deze printer oneindig. Het produceren van diverse esthetische afwerkingen en meerdere complexe mechanische verbindingen zoals onder andere; clips, scharnieren, mechanismes, tandwielen en panelen is nu mogelijk. De snelheid waarmee de producten worden geprint is ongekend.

 

U kunt een enkel stuk afnemen of direct seriewerk laten uitvoeren.

Deze nieuwe high-tech techniek zorgt ervoor dat onze ingenieurs weinig tot geen beperkingen meer ervaren tijdens het ontwerpen van nieuwe producten.  

 

Hoogwaardige industriële high-tech 3D-printer

De hoogwaardige industriële productie 3D-printer is geschikt voor seriewerk en eindproducten. Het eindproduct is van zeer hoge industriële kwaliteit en geschikt voor design toepassingen.

Binnenkort is een video te zien om te ervaren hoe stevig de kwaliteit is van de geprinte producten.

De printer is door zijn uiterste nauwkeurigheid zeer efficiënt in het grondstofverbruik, ontwerpen worden namelijk in één keer goed geprint. De grondstof die wordt gebruikt voor de printer is van het type Nylon PA 12.

 

Hoe werkt de 3D-printer?

Het basis materiaal wordt in een bak geladen en op het contour van het product gespoten, dit contour wordt laag voor laag geïnjecteerd met vloeistof. Vervolgens wordt het materiaal aan elkaar geprint via een high-tech proces. Deze techniek werkt met een uiterst hoge resolutie van 1200 dpi. 

 

Na het printen zorgt de automatische nabewerking voor de hoge afwerkingsgraad, waarna het de uitstraling heeft van een eindproduct dat geschikt is voor design.

In onderstaande video zien we onder andere hoe precies de automatische nabewerking door middel van hele kleine parels wordt uitgevoerd.

 

Eigenschappen van het 3D geprinte product

 

 • Hoogwaardige, sterke kwaliteit
 • Uiterst hoge nauwkeurigheid, 1200 dpi hoge resolutie
 • Hoge afwerkingsgraad
 • Bestendig tegen weersinvloeden, roest niet
 • Leverbaar in alle kleuren, wordt standaard in wit geleverd
 • Bouwvolume van 332 x 190 x 248 mm
 • Levertijd; binnen enkele dagen

 

 

 

Toepassingen 3D-printer 

 • Geschikt voor design toepassingen
 • Esthetische Afwerkingen
 • Creëren meerdere complexe mechanische bevestigingstechnieken in één product
 • Printen van eigen ontwerpen

 

Voor een  kunt u uw idee indienen. U kunt uw idee mailen naar  of bel direct 010-4148381.

 

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u uw idee indienen. U kunt u uw idee mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct 010-4148381.

METAALWINKEL logo

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Metaalwinkel WhatsApp