Kuchschermen

3D-printer

Kuchschermen

 

De Metaalwinkel heeft een breed assortiment preventie schermen van plexiglas en polycarbonaat. De kunststofschermen met een antibacteriële beschermlaag zijn een effectief middel tegen besmetting door bacteriën en virussen. Met het plaatsen van deze schermen voldoet u geheel aan de RIVM-richtlijnen om verspreiding van het Covid-19-coronavirus tegen te gaan.  

 

 

Onze kuchschermen/hoestschermen van transparante kunststof zijn glashelder, van hoogwaardige kwaliteit en daardoor uitstekende glasvervangers. U kunt de schermen op allerlei werkplekken in winkels, kantoren of bedrijfsruimten gebruiken. Denk hierbij aan balieschermen, spatschermen, aan bureau- of kantoorschermen, maar ook aan fysieke afscheidingen in wachtkamers of op werkplekken of -zones in fabrieken. 

 

Door onze jarenlange ervaring met het bewerken van plexiglas kunnen we samen met u de beste oplossing voor u zoeken. Wij kunnen de preventie schermen dan geheel voor u op maat maken en snel toesturen of afleveren.

 

Op de pagina corona preventie middelen kunt u alle (montage)mogelijkheden met onze preventie schermen bekijken. U ziet dan ook onze andere corona preventiemiddelen zoals de hands-free deuropeners. Heeft u een ander montage idee, laat het ons gerust weten en wij zorgen voor een passende oplossing

 

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op door te mailen naar info@metaalwinkel.nl of door middel van het contactformulier. Uiteraard kunt u ook direct bellen met één van onze medewerkers via 010 - 414 83 81.

METAALWINKEL logo

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Metaalwinkel WhatsApp