Plexiglas beschermwand of kuchscherm voor kassa of balie 

 

Plexiglas beschermwand of kuchscherm tegen het corona virus wordt geplaatst op winkelbalies, kassa’s, kapsalons, horeca en andere toepassingen waarbij uw personeel binnen een afstand van 1.5 meter van de klant aan het werk is. De beschermwand houdt hoest, nies en bacteriële besmettingen die door de lucht verspreid kunnen worden tegen. Er wordt door het plexiglas een fysieke afscheiding gecreëerd tussen het personeel en de klant dat voor extra bescherming zorgt voor het personeel tegen het corona virus.

 

  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • In iedere maat leverbaar
  • In iedere hoogte, breedte en dikte leverbaar

 

Het plexiglas zorgt daarnaast voor extra vertrouwen onder het personeel en uw klanten. U toont aan dat u er alles aan doet om besmetting van het virus tegen te gaan en dat u alle mogelijke voorzorgmaatregelen van het RIVM in acht neemt. 

 

Metaalwinkel oplossing:

home > Producten > PLEXIGLAS BESCHERMWAND

Let op = vanwege het grote aantal aanvragen is de voorraad beperkt. 

 

Heeft u kuchscherm met spoed nodig? Bel direct met ons filiaal in Rotterdam. U kunt ons bereiken via 010 - 414 83 81 of stuur een mail naar info@metaalwinkel.nl.

U kunt kiezen om alleen plexiglas te bestellen of te kiezen voor de Metaalwinkel oplossing. Een door ons speciaal ontworpen systeem, waarmee u de constructie in iedere hoogte, dikte en lengte kunt opzetten om uw personeel te beschermen.

 

Kosten zijn:

Plexiglas vanaf €71,84 p/m² excl. BTW

Metaalwinkel steunpaal - € 75 per st.

Onze producten

Onze producten:

nieuw!

METAALWINKEL logo

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Metaalwinkel WhatsApp