Siersmeedwerk

 

Siersmeedwerk en scharnieren kunt u zowel gebruiken om uw hekwerken te repareren of te verfraaien, als om er nieuwe hekwerken mee te creëren. U kunt geheel naar eigen idee een hekwerk ontwerpen en het de uitstraling geven die u wenst. Hieronder een overzicht van het Siersmeedwerk dat wij kunnen leveren:

 

Bestel direct in onze nieuwe webshop: metaalwinkelonline.nl Siersmeedwerk. 

 

  • Sier onderdelen
  • Bollen
  • Poortscharnieren (staal gelagerd en roestvrijstaal (RVS))
  • Paalkappen of paalmutsen
  • Metaal kralen

 

Meer weten over bollen? Bekijk direct de productpagina van Bollen.

 

Metaalwinkel biedt u de mogelijkheid om het siersmeedwerk voor u te vervaardigen. U geeft ons een ontwerp en wij maken het voor u.

 

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 - 414 83 81.

 

Sieronderdelen

De Metaalwinkel heeft een breed assortiment sier onderdelen. Er kunnen warm gesmede ronde sierringen, tweezijdig warm uitgesmede sierringen, geprofileerde sierornamenten van las en verzinkbaar gietijzer, sierrozetten uit warm gesmeed ijzer en smeedijzeren sier bladen geleverd worden.

 

Hieronder een overzicht van de sieronderdelen uit het assortiment van de Metaalwinkel:

 

 

 

Metaalkralen

De metalen kralen zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. Bij de Metaalwinkel kunt u terecht als u een maat of vorm zoekt die niet bij standaard kralenwinkels verkrijgbaar is. In holle of massieve bollen met verschillende diameters kunnen gaatjes worden geboord zodat er kralen ontstaan.

 

Uit staven kunnen kubus of rechthoekige kralen worden vervaardigd. Dit is mogelijk uit vierkantstaf, rondstaf, platstaf, buizen, etc.

 

home > Producten > Siersmeedwerk

Onze producten

Onze producten:

nieuw!

METAALWINKEL logo

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Metaalwinkel WhatsApp