Wilt u een technische tekening ontvangen? Ons engineering team maakt graag een technische tekening voor u zodat uw wensen worden omgezet in een plan! Verstuur uw idee naar info@metaalwinkel.nl om uw idee om te zetten in een vrijblijvende prijs opvraag of bel direct met één van onze medewerkers 010 - 414 83 81.​

Truss framewerk

 

Truss is een TUV-gecertificeerd bouwconstructie framewerk van aan elkaar gelaste aluminium buizen. Truss maakt gebruik van diverse maten, lengtes, hoeken, cirkeldelen, gebogen delen, verbindingsstukken en platen waardoor vele bouwconstructies en creaties mogelijk zijn.

 

Moet uw constructie voldoen aan zeer strenge veiligheidseisen? Het Truss systeem is uiterst betrouwbaar en TUV-gecertificeerd.

 

Uw materiaal op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!” Doordat wij uit voorraad leveren zijn er geen lange wachttijden.

 

Bekijk direct de online catalogus pagina van Truss.

 

Assortiment Truss

De Metaalwinkel heeft een breed assortiment aan Truss componenten en accessoires. Hoe groter en ingewikkelder de constructie, hoe zwaarder de Truss onderdelen dienen te zijn. Er is een 2-dimensionale uitvoering (deze lijkt op een ladder) en een 3-dimensionale uitvoering (met 3 en 4 staanders), met diverse diktes in aluminium buizen.

 

Het Truss bouwsysteem is in verschillende uitvoeringen leverbaar.

 

Rechte lengtes

De Truss rechte lengtes zijn verkrijgbaar van 29 cm tot 500 cm. Deze lengtes zijn in driehoek en vierkant variant beschikbaar.

 

Cirkels

De Truss cirkels worden geleverd in delen, met elk een afzonderlijk maximale lengte tot 5 meter. De cirkels kunnen ook solitair worden toegepast en zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en graden.

 

Hoeken

De Truss hoeken worden standaard vervaardigd in 45°, 60°, 90°, 120° en 135°. Speciaal ontworpen hoeken zijn op aanvraag mogelijk.

 

Daken

Truss beschikt over platte daken, gebogen daken, tunnel daken en ARC-daken.

 

Ophangen

De Truss onderdelen kunnen ook worden opgehangen. Dit kan aan het plafond of van muur tot muur.

 

 

Toepassingen Truss

Het Truss bouwsysteem wordt onder andere toegepast bij:

 

  • Standbouw
  • Theaterbouw
  • Podiumbouw
  • Verlichtingssystemen
  • Balie bouw
  • Reclamezuilen
  • Industrieel design
  • Winkelinrichting
  • Interieur toepassingen (interieurbouw)

 

Onze producten

Onze producten:

nieuw!

METAALWINKEL logo

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Metaalwinkel WhatsApp