METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Waar laat ik Meubilair op maat maken?

Moet het meubilair precies in een ruimte passen? Wil je een uniek meubelstuk? Past een afwijkende maat gewoon beter bij de rest van het interieur? Laat dan je meubilair op maat maken bij de Metaalwinkel. Met het snelbouwsysteem van Topclamp kan het meubilair op maat afgeleverd worden.

 

Laat uw meubels op maat maken met Topclamp

Het bouwsysteem van Topclamp bestaat uit aluminium buiskoppelingen en profielen. De profielen zijn met slechts 1 stelbout met de koppelingen te verbinden wat het zeer eenvoudig maakt de constructie op te bouwen. De onderdelen zijn in iedere RAL-kleur verkrijgbaar en kunnen zowel met een verspringende als doorlopende verbinding verbonden worden. Deze variaties zorgen ervoor dat het design altijd afgestemd kan worden op de rest van het interieur.

 

Door het gebruik van het aluminium is het framewerk zeer licht. Het voordeel hiervan is dat de meubels makkelijk te verplaatsen zijn. Ideaal als je de meubels eens wilt afbouwen of op een andere locatie wilt neerzetten. 

 

Doordat Topclamp met buizen en koppelingen werkt die vrijwel naadloos verbonden worden. Is het zeer eenvoudig om naderhand een beschadigd onderdeel nog eens te vervangen. Het enige dat je hoeft te doen is het beschadigde onderdeel los te koppelen en te vervangen door een nieuw onderdeel. Hiermee behoud je altijd een perfecte staat van het meubelstuk.

 

Bewerkingen van de meubels

Er kunnen verschillende bewerkingen worden gedaan om de meubels te verfraaien. Enkele toepassingen die vaak voorkomen zijn: anodiseren, poedercoaten en polijsten.

 

Het anodiseren wordt gebruikt om de meubels een beschermlaag mee te geven tegen roestvorming. Bij het poedercoaten wordt er een RAL-kleur gespoten op het metaal. Bij het polijsten krijgt het metaal zijn gladde structuur en worden oneffenheden verwijderd. Er zijn nog tal van andere bewerkingen mogelijk om het metaal te verfraaien. Kijk voor meer metaalbewerkingen op onze pagina oppervlakte behandelingen.

 

Uniek design

Het is mogelijk om je eigen ontwerp te laten ontwikkelen. Lever zelf een technische tekening in of zet onze ingenieurs aan het werk om voor u het op maat gemaakte meubel te laten ontwerpen. Onze ingenieurs denken met u mee over de creatiefste ontwerpen. Zo hebben wij al samen met onze klanten erg leuke ideeën ontwikkeld.

 

Hoe zet ik een meubel in elkaar?

Bekijk hieronder de video en zie hoe eenvoudig het is om met Topclamp een meubel op maat in elkaar te zetten. Zelfs Daisy de hond kwam in de video nog even kijken hoe wij met Topclamp de tafel op maat in elkaar hebben gezet.

METAALWINKEL logo

This is a mockup. Publish to view how it will appear live.