De zomerklus 

 

De zomerklus komt eraan! Je hebt nu alle tijd om lekker te klussen en je woning te verfraaien. Bekijk welke klussen u onder andere kunt oppakken.  

home >Zomerklus 

De vlonder - Geen last meer van rottend houtwerk!

Heb je geen zin om na een aantal jaar de vlonder alweer te moeten renoveren wegens rottend houtwerk? Gebruik dan nu een aluminium frame als raamwerk voor je vlonder! Dit raamwerk gaat tientallen jaren mee en is onderhoudsvrij!

 

Lees hier verder hoe je een vlonder aanlegt in je tuin

 

Vuurkorf van cortenstaal

Om je tuin de juiste look mee te geven is het gekozen materiaal enorm belangrijk! Cortenstaal heeft een robuuste stoere uitstraling dat erg natuurlijk overkomt. Het materiaal gaat daarnaast erg lang mee. De industriële look kan erg leuk gecombineerd worden met strakke onderdelen in je tuin.

 

Lees hier verder hoe je de industriële look van cortenstaal combineert in je tuin

 

Pergola

De pergola is een constructie van hoge palen en latten in de tuin. De pergola dient vaak als overkapping of als tuinhuisje en heeft altijd een open dak. De pergola kan van verschillende materialen worden gemaakt, vaak zien we een toepassing van hout of metaal terug.

 

Lees hier verder hoe je een pergola plaats in je tuin

 

Waterornament

De waterornamenten zijn een sfeervolle toevoeging in de tuin en vragen in tegenstelling tot een vijver nauwelijks onderhoudt. Naast dat het erg rustgevend en kalmerend is, geeft het waterornament met sfeerverlichting ‘s avonds een mooi effect.

 

Lees hier verder hoe je een waterornament aanlegt in je tuin

 

Carport

De carport is een overkapping die ervoor zorgt dat je auto niet vies wordt door regen en los slingerend vuil. Laten we hierbij vooral de vogelpoep op je pas gewassen auto niet vergeten. Wij zien erg vaak toepassingen waarin de carport aan het huis is bevestigd.

 

Lees hier alles over een carport of overkapping naast je woning in je tuin

Metaalbewerkingen

Metaal bewerkingen:

METAALWINKEL logo

METALEN, BEWERKING EN ENGINEERING​

Metaalwinkel WhatsApp